top of page
Writer's pictureIlona Karula

Mõttega sa hävitad ja lood

Juba mitu nädalat on Kõiksuses üleval tugev sõnum: kui muretseda või mõelda millegi üle, siis on need sinu enda mõtted, mille üle tõsiselt mõelda tasub.

Mõte on tänapäeva energiates võrdväärne teguviisiga ja kurjad mõtted on nagu kuritegu.


Pelgalt mõttega saab teha haiget


Mõned päevad tagasi rääkisin ühe lapsevanemaga, kes arutles oma väikese tütrega tõsisel teemal: kuidas on võimalik teisele inimesele haiget teha? Nad loetlesid koos: valetamine, varastamine, halvasti ütlemine, löömine, narrimine, tagarääkimine, ignoreerimine, ähvardamine, petmine jne. Mille lõppu tüdruk lisas ka MÕTLEMINE. “Ema, kas sa ikka tead, et mõtetega on võimalik teisele inimesele väga palju haiget teha?”






Ma kommenteeriks, et suuremas osas need tänapäeva ülitundlikud ja lahtise kanaliga lapsed just sellise tundlikuse astemega ongi. Neile pole vaja midagi öelda ega teha. Nemad loevad suuremas osas infot telepaatiliselt ehk suhtlevad peenenergiate tasandil. Sa võid rääkida mida iganes, aga nad ei kuule sinu sõnu, vaid tunnetavad energiat sõnade taga. Kui motiiv seal taga on vale või ebasiiras, siis võidki nagu seinaga rääkima jääda ega saavuta kontakti, ammugi mitte eesmärki.

Väga paljudele õrnadele tähelastele tähendab Maa peal olemine nagu militaarses keskkonnas viibimist, mil neil on raske tahketes ja agressiivsetes võitlus energiates olla. Nad ei kannata isegi mitte ilmekalt rääkimist, see võib nende jaoks olla võrdväärne juba karjumisega. Näiteks kui perekonnas, koolis või sõprade hulgas on tekkimas tüli, siis ei pea keegi häält tõstma ega midagi veel ütlema kui nemad fikseerivad selle juba õhus vibreeriva pingena ära ning tõmbuvad lukku.


Oma vastuvõttudes olen ma otse lastelt kui nende vanemate suu läbi kuulnud kommentaare maise kehastumise kohta järgnevalt: Oleks ma teadnud, et siin on nii raske, siis poleks siia tulnudki; Millal see jube uni juba ükskord ära lõppeb?; Ma pole seda elu omale valinud; Ma tunnen, et mind on siia tulekuga petetud; See pole minu koht ja ma ei peaks siin olema; Ma ootan magamaminekut, et kohtuda oma päris perekonnaga; Ma ei usu mitte midagi, mis siin Maa peal on, seda kõike pole tegelikult olemas;


Telepaatiline põlvkond kasvab peale


Küsimus ei ole mitte milleski muus kui et küsimus on ainult energiates, mida sellised lapsed ja ka täiskasvanud taluma peavad. Suured ühisväljad kesklinnas, inimeste negatiivsed mõtteväljad, tohutud infoväljad –seda kõike võib ühe avardunud võimetega väikese või suure inimese jaoks olla liiast, rääkimata veel reaalsustest, mida väljas pool füüsilisi piire tuleb kogeda.


Lapsed kuni jäävhammaste saabumiseni elavad oma vanemate energiaväljas ning väga otseselt võetakse kõik löögid, pinged ja stressid enda peale, õigemini lastakse need endast filtrina läbi, ent kui koormust saab liiga palju ja “filter” läheb umbe, siis tekivad haigused.

Maailm on täpselt sellises suunas hetkel liikumas, mil kasvab uus telepaatiline põlvkond peale ja kui me soovime nendega suhestuda tuleb ka meil endil õppida peenenergiate tasandil suhtlema.

Alustada võiks iseenda mõtete korrastamisest ja mõista asjaolu, et iga mõttega sa lood energiat enda ümber, sest kõik, millele keskendud, seda sa toidad. Kui sa endast halvasti mõtled, teed haiget endale. Kui teisest halvasti mõtled teed haiget nii endale kui teisele, sest kui tegemist on ülitundliku inimesega ja ta on haavatavas seisnudis, siis võib tema suunas tulev negatiivne energia hakata teda mõjutama ja lõhkuma kui ta ei oska sellega muud moodi tegeleda kui endasse avasüli vastu võtta. Näiteks ülitundlik inimene tunneb kohe ära kui võõras energia tema suunas liigub ning haiget ei tee talle mitte konkreetne negatiivne mõte, vaid hoopis asjaolu, et keegi temast üldse nii halvasti mõelda võib ja seda veel sihilikult teeb. Uue ajastu lapsed haavuvad selle peale kõige enam. Näiteks tajuvad nad kohe ära ebaõigluse ja lapsed on rääkinud, kuidas koolis on neil õpetajaega seetõttu raske. Õpetaja peab olema kõigiga võrdne ega tohi üht last teisele eelistada, ammugi mitte seda välja näidata, kuid lapsed saavad aru kui nad õpetajale ei meeldi või nad on kuidagi mõtte tasandil tõrjutud.


Mõtetega sa kas hävitad või lood. Mõtle selle peale!




Negatiivne energia meie sees hävitab auravälja, tõmbab selle kitsamaks kokku, muutes meid vastuvõtlikuks väljast poolt tulevatele mõjutustele. Seega milleks mõelda endast või kellestki teisest halvasti?

Kui sellest aru saadakse ja oma auravälja olulisust mõistma hakatakse, siis ei taha keegi enam kunagi mõelda ei endast ega kellestki teisest halvasti, sest energiaväljast sõltub otseselt inimese elu kvaliteet.


Kuidas aru saada, kas on sinu või kellegi teise mõtted?


Sinu mõtetega on tegemist siis kui sa otseselt näed või puutud kokku millegagi ja see aktiveerib sinus mõtte, mida sa ise edasi genereerid.

Teise inimese mõtteenergia sinu välja tekib siis kui tühja koha pealt ilmub keegi sinu pähe ja sa tunned tema intensiivset kohalolu põhjuseta. Kui tunne on hea, siis on head mõtted. Kui tunne on halb, siis mõeldakse sinust halvasti. Sellisel juhul on soovitav võõras energia tagasi sinna saata, kust see tuli ja vahetada oma sagedust. Kindlasti ei tasu kaasa minna energiamängudega ja vastu hakata halvasti mõtlema.


Kuna minu blogi jälgib palju inimesi, siis aeg ajalt on mul kogemusi olnud võhivõõraste energiatega, kes väga isiklikult ja intensiivselt oma mõtetega minu energiavälja on ilmunud. Vahel olen pannud oma silmad kinni ja antropoloogilisest huvist vaadanud, kes on ja miks on. Näiteks ükskord nägin meest tätoveeringutega ja ei möödunudki kaua kui sotisaalmeedias tema pilt täpselt samade sümbolitega ette ilmus. Ühel vaimsel blogijal oli enese võrdlemine minuga nagu haigus, kelle iga hommik algas minu blogis ja õhtu lõppes minu blogis. Sulgesin taas silmad ja nägin lokke ning väga otseselt nägu. Lõpuks kutsuski sellise välimusega naisterahvas mind endaga kokku saama ja sellel oli sügavam tähendus kui tema poolt välja pakutud põhjus. Osava maski taga soovis ta iseenda viha ja madala enesehinnanguga tegeleda. Saime koos sellest üle.


Selliseid olukordi esineb tänapäeval väga palju. Sa võid arvata, et keegi sinu mõtteid ei näe ja ei kuule, aga tegelikult näevad ja kuulevad sind väga paljud ning seda eriti ülitundlikud lapsed. Maailm on muutumas ja seda oleme meie koos maailmaga.


Jälgi oma mõtete kvaliteeti:


1. Pane tähele, millele sa esimesena keskendud, kas halvale või heale, kas enne näed puudust või täiust? Teist vaadates otsid sa kas koledust või ilu? Selle järgi saad teada, millises energias sa ise parasjagu viibid.


2. Kui mõte ei meeldi, siis tee mõte ringi, sest mündil on alati kaks poolt. Sellega sa tervendad oma mõtteid. Teine võimalus on täielikult eemalduda mõtetest kui need ei kuulu sulle. Teen seda alati kui tunnen, et võõras mõtleb mu peale.


3. Esita alati endale küsimus, kas ma parasjagu loon või hävitan ennast? Head mõtted loovad, halvad mõtted hävitavad sind.


4. Selle asemel, et ennast raisata teistest halvasti mõtlemise peale, kasuta seda aega, et ise paremini teha.


5. Parim karistus inimesele, kes on sulle haiget teinud on mitte anda talle oma mõtetega tähelepanu. Nii hoiad ennast puhtana. Ma eemaldun alati ja see on tervendavalt toiminud.


6. Püüa keskenduda oma mõtetes heale, sest heade mõtetega lood sa endale head elu.


7. Lõpetuseks tsiteerin lõiku sanskriti pühast tekstist: “Viha loob petekujutelmi, pettekujutelmad mälukaotust, mälukaotus purustab mõtlemisvõime, ja aru kaotamine viib hävinguni. Aga hing, kes valitseb end ning on vaba klammerdumisest ja vastumeelsusest, saavutab igavese Rahu. Saavutanud Rahu, on ta vaba kannatustest, sest kui meel on rahus, suudab ta vahet teha.” (Krishna, The Bhagavad Gita).



Kui meel on rahus suudad sa kõike!
3,809 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Ilona Karula
Ilona Karula
Apr 14, 2018

Jah, kõik jõuab teiseni, iseasi on kuidas teine seda tajub.

Like
bottom of page