top of page
Writer's pictureIlona Karula

Kaitse taga peitub hirm: äkki mind rünnatakse!


Kaitse on väga vanamoodne lähenemise viis ning ajast ja arust soovitus. Ennast kaitstes võib inimene teha märkamatult endale kasu asemel hoopis kahju. Kaitse taga peidab ennast salakaval hirmuenergia: äkki mind rünnatakse!

Nii kui tunnete vajadust ennast kaitsta aktiveerite enda sees koheselt hirmuenergia võimendunud kujul.







Mistahes tegevuse puhul on alati oluline motiiv selle taga, mis meid kannab (või ei kanna). Motiiv kujutab endast samasugust energia vormi nagu kõik meie mõtted, tunded, emotsioonid ja vibratsioonid. Kui me hakkame midagi tegema või korraldama ja selle taga peidab ennast hirmuenergia, siis juhindume hirmust, et äkki mulle tehakse liiga ja see lükkab meid otsejoones ohvrirolli ja nõrgemasse positsiooni.



Mina soovitan kaitsmise asemel ennast hoida.

Hoidmine käib läbi enese kehtestamise ja otsuste tegemise.

Meil ei ole vaja kaela amuletti või taskusse poolvääriskivi, meil on vaja rakendada oma sisemist vaba tahet, mis on nii püha, et kui seda oma Tõelise Olemuse hüvanguks kasutada teisi kahjustamata, siis ei tohi sellesse sekkuda isegi mitte universumi energia.


Mis vahe on siiski kaitsel ja hoidmisel?

Kaitset kasutatakse siis, kui tuntakse millegi suhtes hirmu.

Hoidmine läbi enese kehtestamise tähendab selget otsuste vastuvõtmist millegi suhtes. See ei tugine hirmule, vaid vaba tahte valikutele, mis meie hingele sobib ja mis ei sobi. Sul tuleb olla konkreetne ja otsusekindel oma valikutes. Ei pea igast uksest sisse astuma ja võtma kõike avasüli vastu. Valikud olgu selged, läbipaistvad ja hetkes olulised. Energia liigub olevikus, mitte tulevikus. Seega iga käesolev hetk loob tulevikku. Hirm ei takista mitte ebaõnnestumisi, vaid hirm takistab elamast. Pidev enesekaitse pidurdab su voogu.


Toida oma sisemist usku ja kõik su hirmud nälgivad olematuks.

Loe lisa värskelt ilmunud raamatust "Hinge valede nõiaring", mille leiad kõikidest Apollo raamatupoodidest ja autori e-poest www.algolemus.com/shop




1,048 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Unknown member
Nov 22, 2018

Õige jutt! :)Talismanide ja loodusandide suhtes mina isiklikult usun muidugi seda, et oleneb mis perspektiiviga neid võtta - kas võtta neid kui sos preparaate, mil paljud on lootuses, et need teevad nende eest kõik töö ära, küll kaitsevad, toovad mehed ukse taha või rahanumbrid arvele.. Kui natukenegi rohkem hingata ja tunnetada oma enda piiramatut potensiaali, siis mõistavad, et asi ei ole asjas ja hirmus, "asi"on meis endas. Kaitse ja hoitud tunde me loome tõesti ise. Ja päriselt kui mitte 'by the book' elada, et kuidas mis miski asi on, siis ise oma enda loodu ja soovide põhjal elame täisväärtuslikumalt ja ei leia oma päästeteid läbi 'asjade'ja öeldu, millele on keegi teine tähenduse pannud, aga seda ma tean ja kinnitan, e…

Like
bottom of page